De inrichting van de moderne keuken van 1908, het gloednieuwe, multifunctionele en moderne trainingscomplex van de hoofdmacht van Feyenoord. Wij hebben gebruik gemaakt van de bereidingsapparatuur van MKN, met een combisteamer in een teamopstelling. De twee combisteamers zijn daarbij in één behuizing geplaatst. Verder hebben wij koel/vriescellen, de vaatwasstraat en een uitgifte geleverd.
Bedrijfsrestaurants
Bedrijfsrestaurant voor Engie Zwolle
Het bedrijfsrestaurant is voorzien van een saladbar, soepuitgifte en broodafdeling. Door frontcooking maakt men a la minute de gerechten klaar. Naast de uitgifte heeft Kampri de koel- en vriescellen, de voorbereidingskeuken, de afdelingskeuken en de vaatspoelruimte ingericht. Het ontwerp van het bedrijfsrestaurant is gemaakt door de Vijverborgh Adviseurs en Ontwerpers.
Bedrijfsrestaurant voor Dalli de Klok
Bij Dalli de Klok, fabrikant van wasmachinetabletten, hebben wij een nieuw bedrijfsrestaurant mogen inrichten. Koelingen van Liebherr met 5 jaar garantie. Thermische apparatuur van Lotus en door Kampri zelf ontwikkelde vaatwasmachine.