Kampri heeft voor de gemeente Zwolle een horeca keuken mogen ontwerpen en leveren.
In deze sportkantine keuken worden ook dag-maaltijden bereid.
In de keuken worden snacks voor de bar gemaakt en is er ook een focus op de gezonde kantine!
Voor opslag wordt een grote koelcel gebruikt.
Horeca
Horecakeuken voor Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal Hengelo
Pronkstuk in de open keuken van deze ambachtelijke bierbrouwerij is een Asado, een Argentijnse houtskool grill, waar de koks de verschillende gerechten à la minute voor de gasten bereiden. De Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal is gevestigd in een prachtige oude boerderij, met een stoere brouwerij, een hip interieur en een ambachtelijke keuken met Twentse producten.
Horecakeuken voor People’s Place Amsterdam
Wij hebben de productiekeuken ingericht met bereidingsapparatuur van hoofdzakelijk MKN: inductiefornuizen, pasta cookers, bakplaten combisteamers en enkele FlexiChefs (hoge drukgaarapparatuur). Daarnaast is er een blastchiller (snelkoeler) met ruimte voor regaalwagens van 20 x 1/1 GN. Verder zijn er nog een koel- en vriescel voor binnenkomende en een koelvriescel voor uitgaande goederen. Naast de exploitatie van hun evenementlocatie in hartje Amsterdam, verzorgt Peoples Place ongeveer 3000 maaltijden per dag voor PVH Europe, het Europese hoofdkwartier van Tommy Hilfiger en Calvin Klein.
Horecakeuken voor het Stadhuis Zwolle
De grootkeuken en het bedrijfsrestaurant van het Stadhuis aan het Grote Kerkplein hebben wij opnieuw ingericht. Om zo circulair mogelijk te werken, hebben we voor de keuken veel onderdelen hergebruikt, zoals de tafels en afzuigkap. En alle nieuwe apparaten zijn energiezuinig en duurzaam.
Horecakeuken voor Librije
De nieuwste technologie in keukenapparatuur, in combinatie van een goede en efficiënte inrichting. Daardoor kunnen alle medewerkers in de keuken van De Librije zich volledig richten op het creëren van fantastische gerechten. Wij zijn trots dat wij dit 3 sterrenrestaurant van Jonnie en Therese Boer hebben mogen inrichten.